Filtros : "FCF-FBA" "2016" Removidos: "ICB" "FMRP" "Hucitec" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Program. Conference titles: Annual Meeting & Expo. Unidade: FCF

    Subjects: OXIDAÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FABIANO, Thamyris Agnes Dias e CASTRO, Inar Alves de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. 2016, Anais.. Urbana: American Oil Chemist's Society, 2016. . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Fabiano, T. A. D., & Castro, I. A. de. (2016). The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. In Program. Urbana: American Oil Chemist's Society.
    • NLM

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. Program. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Fabiano TAD, Castro IA de. The use of factorial design to accelerate the oxidation of oils containing different types of omega-3 fatty acids. Program. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Food Control. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: LISTERIA, LACTOBACILLUS, NANOTECNOLOGIA, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MALHEIROS, Patrícia da Silva e CUCCOVIA, Iolanda Midea e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Inhibition of Listeria monocytogenes in vitro and in goat milk by liposomal nanovesicles containing bacteriocins produced by Lactobacillus sakei subsp sakei 2a. Food Control, v. 63, p. 158-164, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.11.037. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Malheiros, P. da S., Cuccovia, I. M., & Franco, B. D. G. de M. (2016). Inhibition of Listeria monocytogenes in vitro and in goat milk by liposomal nanovesicles containing bacteriocins produced by Lactobacillus sakei subsp sakei 2a. Food Control, 63, 158-164. doi:10.1016/j.foodcont.2015.11.037
    • NLM

      Malheiros P da S, Cuccovia IM, Franco BDG de M. Inhibition of Listeria monocytogenes in vitro and in goat milk by liposomal nanovesicles containing bacteriocins produced by Lactobacillus sakei subsp sakei 2a [Internet]. Food Control. 2016 ; 63 158-164.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.11.037
    • Vancouver

      Malheiros P da S, Cuccovia IM, Franco BDG de M. Inhibition of Listeria monocytogenes in vitro and in goat milk by liposomal nanovesicles containing bacteriocins produced by Lactobacillus sakei subsp sakei 2a [Internet]. Food Control. 2016 ; 63 158-164.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.11.037
  • Source: Scientific Reports. Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, PAIS, FATORES DE RISCO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FONTELLES, Camile Castilho et al. Paternal overweight is associated with increased breast cancer risk in daughters in a mouse model. Scientific Reports, v. 6, p. 1-11 art. 28602, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/srep28602. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Fontelles, C. C., Carney, E., Clarke, J., Nguyen, N. M., Yin, C., Jin, L., et al. (2016). Paternal overweight is associated with increased breast cancer risk in daughters in a mouse model. Scientific Reports, 6, 1-11 art. 28602. doi:10.1038/srep28602
    • NLM

      Fontelles CC, Carney E, Clarke J, Nguyen NM, Yin C, Jin L, Cruz MI, Ong TP, Clarke LH, Assis S de. Paternal overweight is associated with increased breast cancer risk in daughters in a mouse model [Internet]. Scientific Reports. 2016 ; 6 1-11 art. 28602.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/srep28602
    • Vancouver

      Fontelles CC, Carney E, Clarke J, Nguyen NM, Yin C, Jin L, Cruz MI, Ong TP, Clarke LH, Assis S de. Paternal overweight is associated with increased breast cancer risk in daughters in a mouse model [Internet]. Scientific Reports. 2016 ; 6 1-11 art. 28602.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/srep28602
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: ESALQ, FCF

    Subjects: BANANA, CITOMETRIA DE FLUXO, LECTINAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANSONE, Ana Claudia Miranda Brito et al. Oral administration of banana lectin modulates cytokine profile and abundance of T-cell populations in mice. International Journal of Biological Macromolecules, v. 89, p. 19-24, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.04.049. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Sansone, A. C. M. B., Sansone, M., Dias, C. T. dos S., & Nascimento, J. R. O. do. (2016). Oral administration of banana lectin modulates cytokine profile and abundance of T-cell populations in mice. International Journal of Biological Macromolecules, 89, 19-24. doi:10.1016/j.ijbiomac.2016.04.049
    • NLM

      Sansone ACMB, Sansone M, Dias CT dos S, Nascimento JRO do. Oral administration of banana lectin modulates cytokine profile and abundance of T-cell populations in mice [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2016 ; 89 19-24.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.04.049
    • Vancouver

      Sansone ACMB, Sansone M, Dias CT dos S, Nascimento JRO do. Oral administration of banana lectin modulates cytokine profile and abundance of T-cell populations in mice [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2016 ; 89 19-24.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2016.04.049
  • Source: Agência FAPESP. Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS EXPERIMENTAIS, DIETA COM RESTRIÇÃO DE GORDURAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ONG, Thomas Prates. Descoberto na USP: Dieta de ratos machos afeta risco de câncer e mama na prole. Agência FAPESP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://youtu.be/fiEw38wzyvY. Acesso em: 16 maio 2024. , 2016
    • APA

      Ong, T. P. (2016). Descoberto na USP: Dieta de ratos machos afeta risco de câncer e mama na prole. Agência FAPESP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://youtu.be/fiEw38wzyvY
    • NLM

      Ong TP. Descoberto na USP: Dieta de ratos machos afeta risco de câncer e mama na prole [Internet]. Agência FAPESP. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://youtu.be/fiEw38wzyvY
    • Vancouver

      Ong TP. Descoberto na USP: Dieta de ratos machos afeta risco de câncer e mama na prole [Internet]. Agência FAPESP. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://youtu.be/fiEw38wzyvY
  • Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, NUTRIENTES

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      Biodisponibilidade de Nutrientes. . Barueri: Manole. . Acesso em: 16 maio 2024. , 2016
    • APA

      Biodisponibilidade de Nutrientes. (2016). Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Biodisponibilidade de Nutrientes. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Biodisponibilidade de Nutrientes. 2016 ;[citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: IODO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASHIMOTO, Leila Leiko et al. Iodo. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Hashimoto, L. L., Henriques, G. S., Pires, L. V., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Iodo. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Hashimoto LL, Henriques GS, Pires LV, Cozzolino SMF. Iodo. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Hashimoto LL, Henriques GS, Pires LV, Cozzolino SMF. Iodo. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: CROMO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Adriana Gisele Hertzog da e ROCHA, Ariana Vieira e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Cromo. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Silva, A. G. H. da, Rocha, A. V., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Cromo. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Silva AGH da, Rocha AV, Cozzolino SMF. Cromo. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Silva AGH da, Rocha AV, Cozzolino SMF. Cromo. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Breast Cancer Research. Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, DIETA COM RESTRIÇÃO DE GORDURAS, PAIS, FATORES DE RISCO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FONTELLES, Camile Castilho et al. Paternal programming of breast cancer risk in daughters in a rat model: opposing effects of animal and plant-based high-fat diets. Breast Cancer Research, v. 18, p. 1-13 art. 71, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s13058-016-0729-x. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Fontelles, C. C., Guido, L. N., Rosim, M. P., Andrade, F. de O., Jin, L., Inchauspe, J., et al. (2016). Paternal programming of breast cancer risk in daughters in a rat model: opposing effects of animal and plant-based high-fat diets. Breast Cancer Research, 18, 1-13 art. 71. doi:10.1186/s13058-016-0729-x
    • NLM

      Fontelles CC, Guido LN, Rosim MP, Andrade F de O, Jin L, Inchauspe J, Pires VC, Castro IA de, Hilakivi Clarke L, Assis S de, Ong TP. Paternal programming of breast cancer risk in daughters in a rat model: opposing effects of animal and plant-based high-fat diets [Internet]. Breast Cancer Research. 2016 ; 18 1-13 art. 71.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13058-016-0729-x
    • Vancouver

      Fontelles CC, Guido LN, Rosim MP, Andrade F de O, Jin L, Inchauspe J, Pires VC, Castro IA de, Hilakivi Clarke L, Assis S de, Ong TP. Paternal programming of breast cancer risk in daughters in a rat model: opposing effects of animal and plant-based high-fat diets [Internet]. Breast Cancer Research. 2016 ; 18 1-13 art. 71.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s13058-016-0729-x
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Subjects: MINERAIS NA DIETA, DIABETES MELLITUS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIRES, Liliane Viana et al. Minerais e diabetes mellitus. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Pires, L. V., Pedrosa, L. de F. C., Alencar, L. L. de, Bortoli, M. C. de, & Cozzolino, S. M. F. (2016). Minerais e diabetes mellitus. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Pires LV, Pedrosa L de FC, Alencar LL de, Bortoli MC de, Cozzolino SMF. Minerais e diabetes mellitus. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Pires LV, Pedrosa L de FC, Alencar LL de, Bortoli MC de, Cozzolino SMF. Minerais e diabetes mellitus. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Nutrients. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: SELÊNIO, BIOMARCADORES, PEROXIDASE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Influence of gender and SNPs in GPX1 gene on biomarkers of selenium status in healthy Brazilians. Nutrients, v. 8, n. 5, p. 1-12 art. 81, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu8050081. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., Guerra-Shinohara, E. M., Rogero, M. M., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Influence of gender and SNPs in GPX1 gene on biomarkers of selenium status in healthy Brazilians. Nutrients, 8( 5), 1-12 art. 81. doi:10.3390/nu8050081
    • NLM

      Donadio JLS, Guerra-Shinohara EM, Rogero MM, Cozzolino SMF. Influence of gender and SNPs in GPX1 gene on biomarkers of selenium status in healthy Brazilians [Internet]. Nutrients. 2016 ; 8( 5): 1-12 art. 81.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu8050081
    • Vancouver

      Donadio JLS, Guerra-Shinohara EM, Rogero MM, Cozzolino SMF. Influence of gender and SNPs in GPX1 gene on biomarkers of selenium status in healthy Brazilians [Internet]. Nutrients. 2016 ; 8( 5): 1-12 art. 81.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/nu8050081
  • Source: Food Control. Unidade: FCF

    Subjects: BACTÉRIAS LÁTICAS, LACTOBACILLUS, ENTEROCOCCUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBOSA, M. S et al. Characterization of a two-peptide plantaricin produced by Lactobacillus plantarum MBSa4 isolated from Brazilian salami. Food Control, v. 60, p. 103-112, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.07.029. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Barbosa, M. S., Todorov, S. D., Ivanova, I. V., Belguesmia, Y., Choiset, Y., Rabesona, H., et al. (2016). Characterization of a two-peptide plantaricin produced by Lactobacillus plantarum MBSa4 isolated from Brazilian salami. Food Control, 60, 103-112. doi:10.1016/j.foodcont.2015.07.029
    • NLM

      Barbosa MS, Todorov SD, Ivanova IV, Belguesmia Y, Choiset Y, Rabesona H, Chobert J-M, Haertlé T, Franco BDG de M. Characterization of a two-peptide plantaricin produced by Lactobacillus plantarum MBSa4 isolated from Brazilian salami [Internet]. Food Control. 2016 ; 60 103-112.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.07.029
    • Vancouver

      Barbosa MS, Todorov SD, Ivanova IV, Belguesmia Y, Choiset Y, Rabesona H, Chobert J-M, Haertlé T, Franco BDG de M. Characterization of a two-peptide plantaricin produced by Lactobacillus plantarum MBSa4 isolated from Brazilian salami [Internet]. Food Control. 2016 ; 60 103-112.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.07.029
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: COBRE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASHIMOTO, Leila Leiko et al. Cobre. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Hashimoto, L. L., Pedrosa, L. de F. C., Cominetti, C., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Cobre. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Hashimoto LL, Pedrosa L de FC, Cominetti C, Cozzolino SMF. Cobre. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Hashimoto LL, Pedrosa L de FC, Cominetti C, Cozzolino SMF. Cobre. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: CÁLCIO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Adriana Gisele Hertzog da e PIRES, Liliane Viana e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Cálcio. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Silva, A. G. H. da, Pires, L. V., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Cálcio. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Silva AGH da, Pires LV, Cozzolino SMF. Cálcio. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Silva AGH da, Pires LV, Cozzolino SMF. Cálcio. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: ZINCO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Graziela Biude e REIS, Bruna Zavarize e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Zinco. Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Silva, G. B., Reis, B. Z., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Zinco. In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Silva GB, Reis BZ, Cozzolino SMF. Zinco. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Silva GB, Reis BZ, Cozzolino SMF. Zinco. In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: British Journal of Nutrition. Unidades: FMVZ, FCF

    Subjects: BIOMARCADORES, ARTERIOSCLEROSE, ESTRESSE OXIDATIVO, LINHAÇA, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, Marina Sayuri et al. Effect of long-term ingestion of weakly oxidised flaxseed oil on biomarkers of oxidative stress in LDL-receptor knockout mice. British Journal of Nutrition, v. 116, n. 2, p. 258-269, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0007114516001513. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Nogueira, M. S., Kessuane, M. C. G., Ladd, A. A. B. L., Ladd, F. V. L., Cogliati, B., & Castro, I. A. de. (2016). Effect of long-term ingestion of weakly oxidised flaxseed oil on biomarkers of oxidative stress in LDL-receptor knockout mice. British Journal of Nutrition, 116( 2), 258-269. doi:10.1017/S0007114516001513
    • NLM

      Nogueira MS, Kessuane MCG, Ladd AABL, Ladd FVL, Cogliati B, Castro IA de. Effect of long-term ingestion of weakly oxidised flaxseed oil on biomarkers of oxidative stress in LDL-receptor knockout mice [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ; 116( 2): 258-269.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114516001513
    • Vancouver

      Nogueira MS, Kessuane MCG, Ladd AABL, Ladd FVL, Cogliati B, Castro IA de. Effect of long-term ingestion of weakly oxidised flaxseed oil on biomarkers of oxidative stress in LDL-receptor knockout mice [Internet]. British Journal of Nutrition. 2016 ; 116( 2): 258-269.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0007114516001513
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: VITAMINAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Carla Cristina de e COMINETTI, Cristiane e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Vitamina Bб (piridoxina). Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Morais, C. C. de, Cominetti, C., & Cozzolino, S. M. F. (2016). Vitamina Bб (piridoxina). In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Morais CC de, Cominetti C, Cozzolino SMF. Vitamina Bб (piridoxina). In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Morais CC de, Cominetti C, Cozzolino SMF. Vitamina Bб (piridoxina). In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Biodisponibilidade de Nutrientes. Unidade: FCF

    Assunto: VITAMINAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Vanuska Lima da e COZZOLINO, Silvia Maria Franciscato. Vitamina Bו (tiamina). Biodisponibilidade de Nutrientes. Tradução . Barueri: Manole, 2016. . . Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Silva, V. L. da, & Cozzolino, S. M. F. (2016). Vitamina Bו (tiamina). In Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole.
    • NLM

      Silva VL da, Cozzolino SMF. Vitamina Bו (tiamina). In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
    • Vancouver

      Silva VL da, Cozzolino SMF. Vitamina Bו (tiamina). In: Biodisponibilidade de Nutrientes. Barueri: Manole; 2016. [citado 2024 maio 16 ]
  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PÓLEN, MINERAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SATTLER, José Augusto Gasparotto et al. Essential minerals and inorganic contaminants (barium, cadmium, lithium, lead and vanadium) in dried bee pollen produced in Rio Grande do Sul State, Brazil. Food Science and Technology, v. 36, n. 3, p. 505-509, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-457X.0029. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Sattler, J. A. G., Melo, A. A. M. de, Nascimento, kelly S. do, Melo, I. L. P. de, Mancini-Filho, J., Sattler, A., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2016). Essential minerals and inorganic contaminants (barium, cadmium, lithium, lead and vanadium) in dried bee pollen produced in Rio Grande do Sul State, Brazil. Food Science and Technology, 36( 3), 505-509. doi:10.1590/1678-457X.0029
    • NLM

      Sattler JAG, Melo AAM de, Nascimento kelly S do, Melo ILP de, Mancini-Filho J, Sattler A, Almeida-Muradian LB de. Essential minerals and inorganic contaminants (barium, cadmium, lithium, lead and vanadium) in dried bee pollen produced in Rio Grande do Sul State, Brazil [Internet]. Food Science and Technology. 2016 ; 36( 3): 505-509.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457X.0029
    • Vancouver

      Sattler JAG, Melo AAM de, Nascimento kelly S do, Melo ILP de, Mancini-Filho J, Sattler A, Almeida-Muradian LB de. Essential minerals and inorganic contaminants (barium, cadmium, lithium, lead and vanadium) in dried bee pollen produced in Rio Grande do Sul State, Brazil [Internet]. Food Science and Technology. 2016 ; 36( 3): 505-509.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-457X.0029
  • Source: Nutrition and Cancer. Unidade: FCF

    Subjects: CARCINOMA HEPATOCELULAR, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORENO, Fernando Salvador e HEIDOR, Renato e POGRIBNY, Igor P. Nutritional Epigenetics and the Prevention of Hepatocellular Carcinoma with Bioactive Food Constituents. Nutrition and Cancer, v. 68, n. 5, p. 719-733, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/01635581.2016.1180410. Acesso em: 16 maio 2024.
    • APA

      Moreno, F. S., Heidor, R., & Pogribny, I. P. (2016). Nutritional Epigenetics and the Prevention of Hepatocellular Carcinoma with Bioactive Food Constituents. Nutrition and Cancer, 68( 5), 719-733. doi:10.1080/01635581.2016.1180410
    • NLM

      Moreno FS, Heidor R, Pogribny IP. Nutritional Epigenetics and the Prevention of Hepatocellular Carcinoma with Bioactive Food Constituents [Internet]. Nutrition and Cancer. 2016 ; 68( 5): 719-733.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2016.1180410
    • Vancouver

      Moreno FS, Heidor R, Pogribny IP. Nutritional Epigenetics and the Prevention of Hepatocellular Carcinoma with Bioactive Food Constituents [Internet]. Nutrition and Cancer. 2016 ; 68( 5): 719-733.[citado 2024 maio 16 ] Available from: https://doi.org/10.1080/01635581.2016.1180410

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024